Nu har Voxgym gått över till att ha undervisning digitalt på distans. Eleverna sitter hemma och kopplar upp sig mot respektive lärare vid varje lektionsstart. Läsning sker enligt schema för varje klass. Vi förväntade oss lite inkörningsproblem vid u

Läs mer

Övergången till digital distansundervisning

Nu har Voxgym gått över till att ha undervisning digitalt på distans. Eleverna sitter hemma och kopplar upp sig mot respektive lärare vid varje lektionsstart. Läsning sker enligt schema för varje klass.

Vi förväntade oss lite inkörningsproblem vid uppstart men vi måste nu, efter att ha varit i gång i snart två dagar, säga att det har gått förvånansvärt smärtfritt. Våra lärare har varit otroligt duktiga på att ställa om liksom eleverna som är lika närvarande och flitiga som en vanlig skoldag. 

Skulle problem dyka upp så finns vår IT-support finns tillgänglig på vardagar mellan kl. 8.30-16.00, tel. 0271-571 60. Du är också varmt välkommen att kontakta skolan på tel. 0271-571 61 eller via mail voxgym@ovanaker.se om det är något du undrar över.

Nu går vi mot helg och vi hoppas alla får en riktigt skön helg med lite vila, sol och kanske en bandyfinal:)! Kom ihåg att vara rädda om er själva och varandra, håll avstånd, var noga med handhygien och stanna hemma om du är sjuk!