Våra UF-företag

Under läsåret 20/21 drivs dessa UF-företag!

De vann!!

Voxgym på pallplats

Årets UF-mässa i Gävleborg är avgjord och Voxgyms UF-företag Cleansink UF kammande hem priset som Årets UF-företag! Inte nog med det så tog de också andra priset i kategorin Årets vara samt tredje pris i kategorin Årets prestation så totalt tre priser mottogs. Stort grattis till er Cleansink UF bestående av VD Matilda Fransson, marknadsföringsansvarig Alwa Liw och ekonomiansvarig Alfred Rustas. Grymt jobbat och än en gång stort grattis!!

Clean Sink UF

Clean Sink UF tillverkar och säljer hållare för disktrasor. Deras produkt är tillverkad av rostfritt stål bromsar bakterietillväxten. Den är inte bara en snygg inredningsdetalj utan avhjälper också ett vardagsproblem!

För mer info och kontakt kolla in deras  Facebooksida eller Instagram.

 

Spelhuset UF

Spelhuset UF tillverkar och säljer ett musikspel.  Först ut på alla kategorier är DISNEY. Disney är väldigt populärt bland barn och unga men även vuxna! Fler kategorier kommer, håll utkik!

För mer info och kontakt kolla in deras Facebook och Instagram.

Mål-arboken UF

Tillverkar och säljer en högkvalitativ målarbok innehållande bandyspelare från hela Sverige. 


För mer info och kontakt kolla även in deras Facebooksida eller Instagram.

 

Glasverket UF

Vi på Glasverket UF ger gammalt glas nytt liv genom att tillverka egendesignad heminredning gjort av återvunna glasflaskor!

För mer info och kontakt kolla in deras Facebooksida eller Instagram.

Craft By INK UF

Craft By INK UF återvinner papper och tyg för att tillverka handgjorda papper och andra produkter.  Miljövänligt och bra!   

För mer info och kontakt kolla in deras Facebooksida eller Instagram.

NOVO recycling UF

Vi på Novo Recycling UF erbjuder en tjänst där vi två gånger om månaden åker och hämtar upp kundens återvinning t ex glas, metall, plastförpackning, pappersförpackning, tidningar, batterier. Kläder och skor hämtar vi också för att lämna dem hos Erikshjälpen.
För mer info och kontakt kolla in deras Facebooksida eller Instagram.