Årets UF-företag

Här nedan ser ni årets sex UF-företag här på Voxgym! Läsåret 21/22 kommer ni att se dessa UF-företag i flera sammanhang och ni har även möjlighet att kontakta dem om ni ser något som du tycker verkar intressant.

Hälsingeboken UF

Hälsingeboken UF:s affärsidé är en egenproducerad bok om Hälsingland! Målgruppen är både turister och boende i Hälsingland och med boken kan man få tips om smultronställen att besöka samt olika aktiviteter som finns att göra här omkring oss.

För mer info och kontakt kolla in deras  Instagram.

 

Stylight UF

Stylight UF tillverkar och säljer egentillverkade ljus av återvunnet stearin och återanvända glasburkar, för en ljusare framtid! Ljusen är bra både för miljön och ditt hem och tillverkade med naturliga dofttillsatser. Alla ljus levereras dessutom i snygga, egengjorda trälådor.

För mer info och kontakt kolla in deras  Instagram.

Järndetaljer UF

Järndetaljer UF producerar och säljer ljusstakar och piedestaler i olika format. Produkterna är tillverkade i järn och man kan beställa dem både omålade eller målade i svart.


För att se produkterna och prislista, kika in på deras
Instagram och Facebook.

KlubbLoe UF

KlubbLoe UF erbjuder barnpassning under elitseriens hemmamatcher. Deras arbete är ett samarbete med @bandybyn för att erbjuda en bra totalupplevelse för bandypubliken.

För mer info och kontakt kolla in deras  Instagram.

Gokaffe UF

Gokaffe UF säljer gott kaffe helt enkelt! De kan leverera malet mellanrost, omalet (hela) kaffebönor och espressobönor. Alla sorter levereras i påsar med snygg design.

För mer info och kontakt kolla in deras Instagram.

MoveEvent UF

MoveEvent UF:s affärsidé är att erbjuda och organisera aktiviteter med fokus på rörelse, glädje och välmående för personen som är öppen för ett roligt sätt att röra på sig tillsammans med andra.


För mer info och kontakt kolla in deras Facebooksida eller Instagram.