Aktivitetsdag ht-22

Den roliga Aktivitetsdagen som Voxgym alltid anordnar under Folkhälsoveckan blev även denna gång en succé! Dagen började med en uppvärmande Skoljogg och därefter följde en rad aktiviteter såsom skruvdragning, gå-på-tid, rockringsstafett, pilkastning, sär-skrivning, fyll-vattenflaskan-stafett, gissa länder mm, mm. Elevernas deltagande och resultat har sammanförts och resultatet blev att klass TE20 segrade. Stort grattis till er!

Skolval

Voxgym har haft skolval och SA20 var valförättare. Passande nog anordnades valdebatt här på skolan strax innan valet då partier på kommunnivå fick berätta vad de tyckte i frågor som eleverna ställde. Valresultatet kommer att tillkännages måndag 12 september.

Samarbete Voxgym - Mtek Industry

Voxgym och Teknikprogrammet har i flera år samarbetat med det snabbväxande mjukvaruföretaget Mtek Industry i Alfta. Flera av våra "gamla" elever jobbar idag på företaget, en del har gått via Tekniksprånget, bla Isa och Adam. Du kan läsa mer om deras väg till arbete samt om Tekniksprånget här.

Smoothie

Vill ni göra den goda smoothien från Aktivitetsdagen igen? Här har ni receptet;

1 päron
1 kiwi
1 näve spenat
ca 1 cm ingefära
2 dl äppeljucie

Mixa och njut!!

Den här veckan skulle vi ha bjudit in föräldrarna till våra årskurs 1 elever till ett föräldramöte här på Voxgym men på grund av den rådande Coronapandemin så väljer vi istället att ha digitala möten. Mentorerna i årskurs 1 kontaktar vårdnadhavarna om tid och sätt att mötas. Har ni frågor eller funderingar kring föräldramötena så går det bra att ringa skolan på 0271-571 61 eller maila respektive mentor. Du hittar kontaktuppgifter här.