Igår hade vi Öppet hus här på Voxgym för alla som är nyfikna på vår skola. Vi riktar oss främst till de som ska välja till gymnasiet 2019 för att de ska få en chans att se våra program och skolan i stort. Portarna slogs upp kl. 18 och då bjöds det på fika

Läs mer

Öppet hus

Igår hade vi Öppet hus här på Voxgym för alla som är nyfikna på vår skola. Vi riktar oss främst till de som ska välja till gymnasiet 2019 för att de ska få en chans att se våra program och skolan i stort.
Portarna slogs upp kl. 18 och då bjöds det på fika i vår cafeteria. Därefter kunde man mingla runt i Arenan där bland annat våra program fanns representerade men även vår FN-grupp till exempel var på plats och presenterade sig. Flera UF-företag hade också tagit chansen att visa upp sig och det gick utmärkt att beställa deras produkter, lagomt till julklappshandeln:).
Efter lite mingel hälsade rektor Christer Andersson välkommen och berättade lite allmänt om skolan innan programpresentationerna började. Riktigt bra presentationer av våra inspirerande lärare, flera av föräldrarna ville också börja på gymnasiet igen;).....
Det var en väldigt lyckad kväll och vi är glada att så många tog sig tid och hälsade på oss för att få en bild av vår verksamhet. Om någon inte hade möjlighet att delta under Öppet hus kvällen så kan man kontakta sin Studie- och yrkesvägledare på den skola man går på nu och be att få komma hit vid ett annat tillfälle.