Den här veckan är våra elever på bandygymnasiet i Ryssland på studieresa. De har rest till Krasnojarsk som ligger i östra Ryssland ovanför Mongoliet. Fågelvägen dit är ca 430 mil och det skulle ta 4 dygn att åka dit med bil. Som tur är så behövde inte ele

Läs mer

Bandyelever i Ryssland

Den här veckan är våra elever på bandygymnasiet i Ryssland på studieresa. De har rest till Krasnojarsk som ligger i östra Ryssland ovanför Mongoliet. Fågelvägen dit är ca 430 mil och det skulle ta 4 dygn att åka dit med bil. Som tur är så behövde inte eleverna tillsammans med ledarna Peter, Keka, Tom och Franco ta bilen denna gång utan de tog flyget men även det var en lång resa.
De är nu på plats i och de har hunnit med lite sightseeing i Krasnojarsk och även besökt en alpinanläggning. De tas om hand av privata guiden och tolken Daria som hjälper till på alla sätt.

Självklart blir det också bandy! Från Krasnojarsk kommer bandylaget Jenisej och härifrån kommer några av världens bästa spelare genom tiderna som ex Segej Lomanov sr och jr. Ikväll spelar våra killar match mot Jenisej, kl. 20.00 lokal tid men då är kl. 14.00 här hos oss. Matchen sänds via youtube så bänka dig kl. 14 och se matchen via denna länk
https://www.youtube.com/channel/UCV2agKm8HsdzHsXLdEcv66w

Vi hoppas på en spännande match med slutresultat till vår fördel:)
På söndag lämnar elever ett kallt (minus 15 till minus 20 grader) och soligt Ryssland och reser hemåt igen med bagaget fullt av nya erfarenheter och upplevelser!