Under förra veckan hade Voxgym besök av Mr Monnopula och Mr Motlhatlhedi från Tsoseletso High School i Bloemfontein, Sydafrika. Besöken var en del av ett lärarutbytesprogram och till hösten åker två lärare från Voxgym till Sydafrika och besöker skola

Läs mer

Lärarutbyte med Sydafrika

Under förra veckan hade Voxgym besök av Mr Monnopula och Mr Motlhatlhedi från Tsoseletso High School i Bloemfontein, Sydafrika. Besöken var en del av ett lärarutbytesprogram och till hösten åker två lärare från Voxgym till Sydafrika och besöker skolan.

Våra besökare har varit närvarande på skolan under skoltid och skuggat lärarpersonal på Voxgym för att lära sig om svenska skolan och få undervisningsinspiration. På fritiden har de utforskat närområdet och Sverige, bland annat fick de tillsammans med våra lärare Catharina Wigzell och Jenny Persson besöka Stenegård och Järvzoo.

De hann även med middagar hemma hos flera av våra lärare, guidad visning av hembygdsgården av Anette Lindblom och Jenny Persson samt ett guidat Stockholmsbesök. Herrarna uppskattade sitt besök och skolans engagemang väldigt och vi hoppas på ett intressant erfarenhetsutbyte i höst!