Nu har vi släppt ut våra studenter för i år! Studentdagen firades grundligt med frukost på hotellet (som köpmannaföreningen bjöd på, stort tack), mingel och betygsutdelning på skolan med obligatoriska mösspåtagningen och avslutningstal. Sedan va

Läs mer

Studentexamen på Voxgym 2019

Nu har vi släppt ut våra studenter för i år! Studentdagen firades grundligt med frukost på hotellet (som köpmannaföreningen bjöd på, stort tack), mingel och betygsutdelning på skolan med obligatoriska mösspåtagningen och avslutningstal. Sedan var studenterna redo att sjunga studentsången på balkongen för anhöriga och vänner, och i år sjöngs det som bara den!
Därefter sprang studenterna ut från skolan klassvis för sista gången och togs emot av den härliga publiken som letat sig hit för att fira studenterna. När alla klasser under tjo och tjim sprungit ut från skolan tågade studenterna ner till Öjeparken där skolchefen Katarina Ceder Bång höll välkomsttal och sedan delades hela 15 stipendium ut till avgångselever.
Efter cermonin i Öjeparken hölls många studentmottagningar runt om i Edsbyn-Alfta området innan studenterna återsamlades på Idrottsparken för en härlig avslutning på dagen. Vi önskar alla våra fina avgångsstudenter stort lycka till i framtiden!
Bilder från studentdagen kommer inom kort under Om Voxgym/Galleri.