På onsdag 10/6, är det dags för våra årskurs tre elever att ta studenten. På grund av den rådande Coronapandamin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer så kommer firandet att gå till på ett litet annorlunda sätt i år. Vi välkomnar klasserna två och tv

Läs mer

Studentfirande 10 juni

På onsdag 10/6, är det dags för våra årskurs tre elever att ta studenten. På grund av den rådande Coronapandamin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer så kommer firandet att gå till på ett litet annorlunda sätt i år. Vi välkomnar klasserna två och två enligt nedanstående schema för att hålla nere antalet personer som vistas på skolan samtidigt. 

Kl. 09:00 EK17 & SA17
Kl. 11:00 BF17 & IN17
Kl. 13:00 NA17 & TE17

När eleverna kommer till skolan sker det först en klassfotografering. Därefter blir det betygs- och stipendieutdelning och den cermonin kommer att livesändas i år. Livesändningen kan ni se via denna länk, den första startar kl. 9.15 och de nästkommande kl 11.15 och kl 13.15.

Som vi tidigare har informerat om så är vår önskan att våra studenters vårdnadshavare, släkt och vänner respekterar Folkhälsomyndigheternas direktiv så att stora folksamlingar inte bildas utanför gymnasiet, hur tråkigt det än är för alla inblandade. Skolans område där studenterna springer ut kommer att vara avspärrat för att förhindra folksamling på skolans område.