Våra årskurs 1 & 2 elever på Barn- och fritidsprogrammet, klasserna BF18 och BF19 har varit på studiebesök till Gävle och Gavlehov. Där fick de besöka arenor och idrotthallar samt ta del av Brynäs IF´s satsning "En bra start" som de driver tillsammans

Läs mer

Studiebesök Gavlehov

Våra årskurs 1 & 2 elever på Barn- och fritidsprogrammet, klasserna BF18 och BF19 har varit på studiebesök till Gävle och Gavlehov. Där fick de besöka arenor och idrotthallar samt ta del av Brynäs IF´s satsning "En bra start" som de driver tillsammans med UNICEF och som syftar till att alla barn och unga ska få en bra start i livet. Så här står det att läsa om projektet "En bra start är ett verksamhetsområde i Brynäs IF, med fokus på det som händer vid sidan av isen. Tillsammans med UNICEF och Brynäs IF:s starka partners arbetar vi för att alla barn och unga ska få en bra start i livet. För oss är det viktigt att våra barn och unga känner att de ingår i en gemenskap där dom får utvecklas tillsammans med andra. Vår uppgift är att i samverkan med andra goda krafter och samhällsaktörer stärka känslan av gemenskap på olika sätt."
Voxgymeleverna uppskattade föreläsningen och besöken och tyckte det var en väldigt trevlig dag som avslutades med en spännande hockeymatch i ERP Monitor Arena!