UF-företag vidare

Två av UF-företagen på Voxnadalens gymnasium har tagit sig vidare och får i och med det pitcha sina affärsidéer inför en jury på den regionala mässan i Söderhamn den 19 mars! Dessa företag är Barnens Framtid UF med Emma Hedström tillika

Läs mer
UF-företag vidare

UF-företag vidare

Två av UF-företagen på Voxnadalens gymnasium har tagit sig vidare och får i och med det pitcha sina affärsidéer inför en jury på den regionala mässan i Söderhamn den 19 mars!

Dessa företag är Barnens Framtid UF med VD Emma Hedström tillika ekonomiansvarig, Oskar Bucht, försäljningschef samt Anna Ungman Swessar produktion- och marknadsföringsansvarig. Även Novo UF med VD Nathalie Karsbo, administratör Emil Forsblom, säljare Herman Gradin och ekonomiansvarig Alicia Eriksson har gått vidare.

Skulle pitchningen gå bra för Barnens Framtid och Novo och de blir topp fyra enligt juryn så får de också pitcha sina affärsidéer på scenen i mässhallen. Riktigt spännande, vi håller tummarna! Att hålla tummarna räcker dock inte för företagen, det är hårt arbete som väntar med förberedelser inför mässan och det ordinarie arbetet med företagen. Mycket jobb och mycket kunskap!

I år är det 340 UF-företag i Gävleborg och av dessa är alltså två UF-företag från VOXGYM på topp fjorton, bra jobbat!! Dessutom har Oskar Bucht kvalat in till bästa säljare.

Ni följer väl företagen på instagram @novouf @barnensframtiduf och facebook novouf och barnensframtiduf Där kan ni läsa mer om deras affärsidéer och vad som händer. Stort lycka till allesammans!