Många aktiviteter och evenemang ställs in i dessa Coronatider men i många fall föds nya idéer istället och mycket går att genomföra, men kanske på ett lite annat sätt! Som att vi på Voxgym nu har undervisning som vanligt enligt schemat fast digitalt

Läs mer

Vi ställer inte in, vi ställer om

Många aktiviteter och evenemang ställs in i dessa Coronatider men i många fall föds nya idéer istället och mycket går att genomföra, men kanske på ett lite annat sätt! Som att vi på Voxgym nu har undervisning som vanligt enligt schemat fast digitalt på distans. Samma fast på nytt sätt!

Ett annat exempel är den årliga UF-mässan som skulle gått av stapeln i Söderhamn den 19 mars. På mässan får alla UF-företag som gymnasieelever startat under det pågående läsåret en chans att ställa ut och visa upp sitt företag men i år ställs alltså den fysiska mässan in och kommer istället att genomföras digitalt den 8 april.

Du kan läsa mer på deras hemsida hur det kommer att gå till. Av Voxgym´s UF-företag har Planera Mera redan anmält sig. Spännande med ett nytt grepp tycker vi och stort lycka till alla deltagande UF-företag!