Just nu är en del av de elever som läser Spanska i Benalmadena i Spanien med sina lärare Marie och Jenny. De deltar i en språkkurs för att befästa och förbättra sina spanskakunskaper. Språkstudierna varvas också med praktisk övning i språket och en del st

Läs mer

Voxgym i världen

Just nu är en del av de elever som läser Spanska i Benalmadena i Spanien med sina lärare Marie och Jenny. De deltar i en språkkurs för att befästa och förbättra sina spanskakunskaper. Språkstudierna varvas också med praktisk övning i språket och en del studiebesök.

Några av våra elever som läser franska är dessutom i Frankrike just denna vecka också tillsammans med franskläraren Marita och Hilda. Även de varvar praktisk övning i franska med museibesök, middagar med sina värdfamiljer och besök i Romans bland annat.

Både resorna är ett led i skolans globaliseringsarbete och det är en återkommande resa för våra språkstuderande. Varje år ges elever som läser ett modernt språk (tyska, franska eller spanska) chansen att resa till respektive land för att för att prova på att använda det de redan har lärt sig samt för att utveckla sin språkkunskaper ytterligare.  

Vi hoppas på en fortsatt bra resa för våra elever i Spanien och Frankrike och att de kommer hem många erfarenheter rikare!


25796309-7Jjx7jpg
25796310-jCY37jpg